jobb just nu!

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.


Arbetsuppgifter

Vi söker en Fysioterapeut till vårt väl etablerade arbetslag.
Här arbetar vi i team bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, undersköterskor/rehab assistenter, sjuksköterskor och biståndsbedömare.
Då Öckerö är en liten kommun är vårt uppdrag brett så du får möjlighet att arbeta inom många olika områden ordinärt och särskilt boende, korttidsverksamhet och KomHem- team.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att arbeta aktivt med rehabilitering inom hälso- och sjukvårdens ansvarsområden, handledning av personal i ett rehabiliterande syfte, ansvara för bedömningar, träningar, uppföljningar samt förskrivning av hjälpmedel.

Kvalifikationer

• Leg. Fysioterapeut/sjukgymnast
• Körkort är ett krav

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmåga att planera och samordna, god samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-06-03

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A857136

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

• Intervjuer sker löpande under rekryterings- perioden.
• Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.