jobb just nu!

Personlig Assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Socialtjänsten ansvarar för omsorg för äldre och funktionshindrade samt stöd, rådgivning och behandling till barn, ungdom och vuxna.
Insatsen personlig assistans är ett personligt utformat stöd som ges till den som på grund av stora och varaktiga funktionsnedsättningar behöver hjälp med att tillgodose sina grundläggande behov.

Söker du ett arbete där du varje dag gör skillnad för en annan människa?
Vi söker nu personal till en kvinna i Jokkmokk.

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent arbetar du i personens hem med vård- och omsorgsarbete samt allt som hör hemmet till; städ, tvätt, matlagning och viktigast av allt: att skapa en meningsfull vardag för brukaren. I arbetet ingår även att vara delaktig i samverkan med andra yrkesgrupper inom- och utanför enheten samt att bidra till vårt utvecklingsarbete.
Arbetet är schemalagt i form av morgon, dag, kväll och helgarbete. Du bör vara beredd på att mestadels arbeta självständigt. Du har ansvar för att utifrån brukaren och de rutiner som finns på arbetsplatsen planera dagens aktiviteter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, mognad och samarbetsförmåga. Du erbjuds givetvis en ordentlig introduktion samt utbildning i elrullstolskörning och lyftteknik.
Allt arbete utgår från vår värdegrund respekt, lika värde och ansvar. Det är viktigt att du, liksom vi, anser att alla har rätt till ett bra liv. Vi ser varje liten framgång för våra brukare som en framgång för oss och vi blir aldrig färdiga utan strävar hela tiden efter att bli ännu bättre

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med personer som har en funktionsnedsättning är meriterande. Vi söker dig som är positiv, engagerad, har initiativförmåga och vilja att arbeta för en god livskvalité för brukaren.

Anställningens omfattning

Tillträde 2019-09-01 eller enligt överenskommelse.
80%

Ansökan

Referensnummer:   59/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.