Förskollärare till norra kommundelen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination.

Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Malung-Sälens kommuns förskolor arbetar enligt läroplanen för förskolan och nu söker vi en ny kollega till våra verksamheter i Norra kommunen.

Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Vi genomför verksamheten så att leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet stärker barnets intresse för att lära och erövra nya erfarenheter. Via leken lär sig barnet språk, matematik, natur och teknik samt socialt samspel.

En viktig del i arbetet är kontakten med vårdnadshavare där din roll är att förmedla verksamhetens mål och barnens förutsättningar på ett kommunikativt och lösningsfokuserat sätt.

Som förskollärare är du en viktig del i ett team där alla är en viktig del i det gemensamma arbetet för en god arbetsmiljö och en bra förskola för kommunens barn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare , nyexaminerad eller med flera års erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn.

Med din utbildningsbakgrund har du god kännedom och förståelse för förskolans mål och uppdrag enligt förskolans styrdokument.

Som förskollärare hos oss kommer du vara en viktig del i arbetet med utvecklingen av vårt systematiska kvalitetsarbete likväl som i utvecklingen av den dagliga verksamheten.

Vi värdesätter de personliga egenskaperna hos våra medarbetare som god samarbetsförmåga både i teamet, med chefer och med vårdnadshavare. Har du förmåga att se lösningar och du trivs i en vardag där det kan ske förändringar snabbt, tror vi att du kommer trivas bra hos oss.
Har du B-körkort är det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan

Förskollärarlegitimation krävs

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A978698

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.