jobb just nu!

Legitimerad lärare 100 % åk 2, Gunnarsbyskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Eda kommun har ca 8 600 invånare och är vackert belägen i västra Värmland. Kommunen ligger mitt emellan Karlstad och Oslo med goda kommunikationsmöjligheter åt vardera hållet. Aktiviteten efter den svensk-norska gränsen har påverkat utvecklingen i kommunen på ett gynnsamt sätt genom en blomstrande gränshandel, där mer än 4 miljoner människor möts varje år. Det finns fortsatt intresse från näringslivet att etablera sig i kommunen, vilket också ställer krav på den kommunala servicen. Det lokala näringslivet med tyngdpunkt på industri och handel gör Eda till en attraktiv kommun. Eda kommun erbjuder goda möjligheter till varierande fritidsaktiviteter både sommar- och vintertid och några av våra anläggningar som lockar många besökare är Valfjället Skicenter och Eda Golfklubbs unika 18-hålsbana.
Skolan i Eda kommun
Varje skola i kommunen har ett väl fungerande elevhälsoteam. Du kommer att få stöd av specialpedagog, kurator, skolsköterska, fältassistent/socialpedagog, SYV och skolpsykolog.
Grundskolan i Eda har relativt små klasser jämfört med större kommuner. Som lärare i Eda kommun har du stora möjligheter att utifrån styrdokumenten påverka ditt eget arbete och arbetslagets. Vi har stor tillit till lärares självständighet och professionalitet.
Kompetensutveckling ingår i arbetstiden, denna leds av kommunens åtta förstelärare och vår läs-och skrivutvecklare. I enlighet med verksamhetens utvecklingsplan ligger fokus kommande läsår på likvärdigt bemötande och digitalisering och använder oss av Skolverkets utbildningsmoduler.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i årskurs 2.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-03-04

Tidsbegränsad till: 2019-06-14

Möjlighet till förlängning. 2019-03-04 eller snarast.

Ansökan

Referensnummer:   A848829

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.