jobb just nu!

Språk- och talpedagog till Tulpanens skola, Lekebergs Kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Tulpanen är en F - 3 - skola som ligger i centralorten Fjugesta i Lekebergs kommun. På skolan finns också kommunens förberedelseklass för åk 1 - 6 . Detta läsår går 249 elever på skolan och 30 pedagoger arbetar i verksamheten. Förskoleklassen och fritidshemmet är lokalmässigt integrerade i skolan och personalen i de olika verksamheterna samverkar kring barnens utveckling och lärande.

Inom Kultur- och bildningsförvaltningen har vi ett Barn- och elevhälsoteam, med personal inom kompetenserna psykolog,
specialpedagog, kurator, skolsköterska samt skolläkare.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en språk- och talpedagog till Tulpanens skola, Lekebergs Kommun.

I din roll kommer du att arbeta inom området språk och tal, träffa elever 6-15 år och handleda pedagoger i hela skolområdet.

Specialpedagogerna, som grupp, samarbetar för att tillvarata varandras spetskompetens och för att utveckla arbetssätt och metoder genom regelbundna träffar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är språk- och talpedagog

Vi förväntar oss att du är en person som har en god samarbetsförmåga samt har en förmåga att skapa förtroende
gentemot elever, föräldrar och kollegor och uppskattas för ditt kunnande och kompetens.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A885851

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi kan komma att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.