Lärare i förskoleklass till Skräddarbacksskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Skräddarbacksskolan är en F-6-skola som ligger vackert belägen på en liten höjd, med närhet till skog och mark i stadsdelen Skräddarbacken. Totalt finns nästan 500 elever och ca 70 personal på skolan.
Vi arbetar med läs- och skrivmetoden Att skriva sig till läsning, vilket innebär att eleverna redan från förskoleklass arbetar med digitala verktyg för läs- och skrivinlärning.

Skräddarbacksskolan är en av Högskolan Dalarnas partnerskolor. Varje partnerskola är utvald efter en noggrann utvärdering utifrån ett antal kriterier. De områden som högskolan granskar är handledarresurser, handledarkompetens, forskning och utveckling samt kvalitetsmedveten skolkultur. Varje termin tar skolan emot lärarstudenter som genomför sin verksamhetsförlagda praktik.
Vi samarbetar med Dalarnas idrottsförbund och erbjuder alla elever pedagogledda rörelseaktiviteter varje vecka.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Undervisning i förskoleklass på Skräddarbacksskolan.

Vi söker dig som vill arbeta för att väcka och utmana våra elevers nyfikenhet och lust att lära. Att vara lärare hos oss innebär också att kunna anpassa lärandet för samtliga elever, samt att arbeta relationsskapande med elever, vårdnadshavare och kollegor. I läraruppdraget ingår planering och genomförande av undervisningen, arbete med extra anpassningar, dokumentation, utvärdering och utveckling av det pedagogiska arbetet.

Tjänsten är en ferietjänst.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare eller förskollärare med föreskriven utbildning som överensstämmer med tjänsten. Du har utbildning/kompetens i läs- och skrivinlärning för yngre åldrar samt vana av att planera, genomföra, utvärdera, dokumentera och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Du är väl insatt i LGR11. Du har mycket goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet där flexibilitet, lösningsfokuserad och god social kompetens är viktiga förutsättningar för att lyckas med uppdraget.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1051810

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.