jobb just nu!

Vaktmästare till Länstrafiken Kronoberg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Länstrafiken Kronoberg är en förvaltning inom Region Kronoberg. Vårt uppdrag är att bidra till goda resmöjligheter genom en väl fungerande kollektivtrafik. Länstrafiken utför ca 10 miljoner resor om året och vårt övergripande mål är att vi ska få fler och nöjdare kunder.

Till länstrafikens trafikavdelning söker vi en vaktmästare för stationsskötsel.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna innebär det att se till att den yttre miljön är tilltalande. Dina arbetsuppgifter innebär tillsyn, städning och rengöring vid krösatågs- och pågatågsstationerna i Kronobergs län.
Du kommer att finnas på kommunernas mark kring tågstationer i länet. Du kör bil mellan stationerna och utför arbetet självständigt vid respektive järnvägsstation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som ser både helhet och detaljer. Som person är du ansvarsfull, flexibel och är van vid att arbeta självständigt.
Vi ser att du är praktiskt lagd och har erfarenhet av serviceuppgifter. Du är duktig på att strukturera och prioritera i ditt arbete.
Som person är du även lösningsfokuserad och driven.

B-körkort krävs

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

snarast eller enligt överenskommelse
50%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   LTR 9/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.