jobb just nu!

Sjuksköterska till korttidsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom kommunens verksamhet har du varierande arbetsuppgifter som att övervaka och följa upp hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov och läkemedelshantering. Handledning, delegering och rådgivning till omvårdnadspersonal är också en viktig del i arbetet. En stor del i ditt arbete är att kunna planera och organisera det egna arbetet och arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Du arbetar i ett nära team som består av olika professioner: enhetschef, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, omvårdnadspersonal och Silviasyster.

Utbildning och vidareutveckling är av stor betydelse för oss i Tierps kommun och något vi uppmuntrar och erbjuder.

Vi ger dig en trygg anställning med påverkningsbart schema i Time Care. Detta läggs i 6-veckors intervall i samarbete med dina kollegor. I dags läget en helg och tre kvällar per period.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska till korttidsboendet Danielsgården vi har en del med korttidsplatser och en del med växelvårdsplatser. Arbetet är intensivt och väldigt varierat, vi har rond med landstingsläkare tre dagar i veckan och mycket utredande arbete. Våra lokaler är placerade i samma hus som akutmottagningen i Tierp vilket underlättar vid akuta problem. Vi har egna ansvarsområde men arbetar även övergripande. Du ska ha ett flexibelt och kundfokuserat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med alla övriga yrkeskategorier då vi arbetar utifrån ett starkt teamarbete. Som en person i vårt team har du humor, du är ödmjuk och engagerad. Under Danielsgården finns även hjälpmedelsenhet samt ett Trygg Hemgångsteam.

Körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A879189

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tillsättning sker löpande så är Du intresserad så sök snarast. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.