jobb just nu!

Sjuksköterska till Funktionshinderområdet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Är Du sjuksköterska, bor i Öckerö kommun och tar färjan in till Göteborg varje dag för att arbeta? Varför inte stanna kvar på våra härliga öar och vara med och utveckla Hemsjukvården på hemmaplan! Eller… Du kanske bor i Göteborg och känner att en daglig tur ut till våra öar är precis vad du behöver. Har du dessutom särskilt starkt intresse för att fokusera extra mycket på Funktionshinderområdet är du som klippt och skuren för oss just nu!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.Arbetsuppgifter

Hemsjukvården, Socialförvaltningen söker Sjuksköterska till Funktionshinderområdet

Tillsvidareanställning 100 % varav 50% som PAS för Funktionshinder.

Som sjuksköterska arbetar du med personer som är inskrivna i hemsjukvården och som bor i ordinärt boende på någon av våra 10 öar eller på något av våra särskilda boenden. Delar av tjänsten (För närvarande ca 50%) kommer att vara placerad inom Funktionshinder.

I arbetsuppgifterna ingår rådgivning och handledning av personal, anhörigkontakter samt ett generellt ansvar att tillsammans med berörda utveckla vård och omsorg för personer inom hemsjukvården. Du kommer på 50% att vara Patientansvarig Sjuksköterska för de personer som bor på någon av våra fyra gruppbostäder för funktionshindrade eller vistas på Daglig verksamhet med beslut enligt LSS.

Arbetet i stort är väldigt omväxlande då vi förutom vanlig hemsjukvård även ansvarar för all palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet inom hemsjukvårdens ramar. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår. I tjänsten ingår även ett IVPA- (i väntan på ambulans) och Samverkande Sjukvårds uppdrag där vi samarbetar med ambulanssjukvården, 1177 och Vårdcentralerna.

Kvalifikationer

• Leg. Sjuksköterska. Erfarenhet inom hemsjukvård, funktionshinder, ASIH och palliativ vård är meriterande.
• Körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmåga att planera och samordna, god samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet. Förmåga till helhetssyn är ett krav både gällande patientarbetet men även verksamheten i övrigt.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Sysselsättningsgraden kan diskuteras.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A860737

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så skynda dig med din ansökan

Vi ber vänligt men bestämt annonsörer och försäljare att inte kontakta oss.