jobb just nu!

Västra Skolan söker Grundskollärare år 1-5

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Jokkmokks kommun erbjuder friskvårdsbidrag samt stipendier om 30 000 kr för nyanställda med relevant legitimation som uppfyller kraven att de varit folkbokförda och innehaft en tillsvidaretjänst inom Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområde i Jokkmokk under de tre senaste åren. Ersättningen utfaller efter det att man arbetat tre år. Uppstår föräldraledighet eller studieledighet förlängs de tre åren med samma tidsperiod som ledigheten varar. Stipendiet utgår inte till dem som varit tillsvidareanställda inom BUN:s verksamhetsområde de senaste fyra åren innan stipendiets start.

Nu söker vi dig grundskollärare som vill bli en i vårt team. Västra skolan är en F-5 skola med ca 150 elever. Skolan inrymmer även två fritidshemsavdelningar. Här jobbar olika yrkesgrupper i nära samarbete med varandra för att tillvara ta varandras unika kompetenser på ett så bra sätt som möjligt.

Arbetsuppgifter

Som grundskollärare ansvarar du för att ,utifrån läroplanen, enskilt och tillsammans med kollegor planera, dokumentera, genomföra, reflektera och utvärdera verksamheten.

Kvalifikationer

• Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med ett tydligt ledarskap.
• Din undervisning kännetecknas av balans mellan en tydlig pedagogisk planering och utrymme för elevernas initiativ och frågeställningar
• Du är en förebild och ser förtroendefulla relationer samt höga förväntningar på eleverna som en utgångspunkt för framgångsrikt lärande.
• Du är positivt och trygg som person.
• Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med elever och vuxna.
• Du bidrar till skolans värdegrundsarbete genom ett demokratiskt förhållningssätt som uppmuntrar till inflytande och samspel.
• Du ser IT som en naturlig del i arbetet tillsammans med eleverna och som ett hjälpmedel i det systematiska kvalitetsarbetet.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever som av olika skäl behöver extra anpassningar av undervisningen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-13

För dig med lärarlegitimation erbjuds tillsvidareanställning med placering inom kommunen. Vid eventuell avsaknad av behöriga tidsbegränsas anställning som obehörig lärare enligt skollagen.

Ansökan

Referensnummer:   67/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
För mer information se www.jokkmokk.se

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,