Höörs kommun söker en Rehabassistent till sommaren

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Social sektor i Höörs kommun erbjuder vård och omsorg till äldre personer och till personer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning. I verksamheten ingår särskilt- och ordinärt boende, boendestöd, gruppbostäder och personlig assistans. Utifrån ett hälsofrämjande, salutogent, förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. Vi har ett uttalat medborgarperspektiv, ett kommunikativt ledar- och medarbetarskap och tydliga mål och strategier.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord:
ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT

Arbetsuppgifter

Hälso- och sjukvårdsorganisationen i Höörs kommun söker dig som är studerande till arbetsterapeut/fysioterapeut termin 5 och som vill arbeta tillsammans med arbetsterapeuter och fysioterapeuter i sommar.

Tjänsten är placerad i Social sektor där arbete utförs både inom ordinärt och särskilt boende. Som rehabassistent blir dina arbetsuppgifter att avlasta arbetsterapeuter och fysioterapeuter med rehabilitering och en del hjälpmedelsärende på delegation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är arbetsterapeut-/fysioterapeutstuderande termin 5 med erfarenhet av yrket gärna inom kommunal vård och omsorg och som kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Arbetet ställer krav på flexibilitet, ansvar och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Det krävs datorvana då all dokumentation sker i Procapita. Körkort är ett krav och svenska nivå C1 (enligt Europarådets nivåskala).

Rekryteringen kommer ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen. Vi välkomnar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Vi planerar att tillsätta tjänsten på 100%, arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Vi behöver dig från v 24 -32.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-06-14

Tidsbegränsad till: 2021-08-13

Sommarjobb under veckorna 24-32.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   24/21

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.