jobb just nu!

Vi söker ledare för fritidsenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Som ledare för fritidsenheten i Malung-Sälens kommun ansvarar du för operativ drift av verksamhet bestående av badhus, friluftsbad, ishall, sporthallar samt mycket fina längdskidspår tillsammans med dina medarbetare.

Fritidsenheten ingår i Kultur- och fritidsförvaltningen som leds av vår Kultur- och fritidsnämnd. Övriga verksamheter som ingår i förvaltningen, och som fritidsenheten kommer att samarbeta med är bibliotek, allmänkultur, kulturskola och fritidsgårdar med ungdomsfrågor. Ledare för fritidsenheten ingår i förvaltningens ledningsgrupp, där strategiskt utvecklingsarbete är prioriterat.

Tjänsten innebär såväl verksamhets-, ekonomiansvar och visst personalansvar som administration kring föreningsbidrag och att aktivt utveckla goda föreningskontakter. Vi vill skapa goda samarbeten och hjälpa till att utveckla föreningslivet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning, gärna med inriktning på fritid/turism. För oss är det viktigt att du har erfarenhet av ledarskap, god administrativ vana och du får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation. Vi ser det som meriterande om du har någon form av erfarenhet kring föreningsbidrag och/eller vana av att utredningsuppdrag.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A812049

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt. Se vår hemsida för mer information!