jobb just nu!

Psykolog Barn- och elevstödsenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Barn- och elevstödsenheten är en tvärprofessionell enhet som består av skolsköterskor, skolläkare, skolkuratorer, logopeder, psykologer, specialpedagoger, skoldatatek och hörselpedagog. Enhetens uppdrag är att i nära samverkan med andra aktörer stödja Eslöv kommuns barn och ungdomar i deras utveckling och bidra till trivsel och framgång i förskola och grundskola. En av barn- och elevstödsenhetens viktigaste uppgifter är att stödja den pedagogiska verksamheten i förskola och skola. Arbetet och insatserna ska främst vara förebyggande och hälsofrämjande.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du vara med i vårt viktiga barn- och elevhälsoarbete i Eslövs kommun?

Vi söker dig som är en psykolog med ett brinnande intresse för barns och ungas utveckling och som tillsammans med oss vill vara med att utveckla och förbättra vårt arbete för barn i förskola och elever i skolan.

Arbetsområdets fokus kommer att vara på förskola och grundskola. Gällande 75 % av tjänsten kommer du att vara en del av vårt tvärprofessionella förskoleteam där det förutom psykologer ingår specialpedagoger och logoped. Du kommer också att ingå i en positiv och utvecklingsbenägen psykologgrupp. 25 % av tjänsten riktar sig till grundskolan.
Exempel på arbetsuppgifter är:
• Konsultation, handledning och rådgivning till personal i förskola och skola.
• Bistå med psykologisk kompetens i barn- och elevhälsoarbetet i förskola och skola.
• Kompetenshöjande och fortbildande insatser till interna och externa aktörer i kommunen.
• Utredning och bedömning av frågor som rör barn och ungdomars inlärning, beteende och psykiska mående samt rekommendation till åtgärder.

Utgångsplaceringen för tjänsten är Stadshuset men förflyttningar till verksamheter inom hela Eslövs kommun ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som;
- Är psykolog med erfarenhet av arbete med barn och unga, gärna inom förskole- och skolverksamheter.
- Är mån om ett bra samarbete med barn, elever, föräldrar och arbetskamrater.
- Drivs av en stark önskan att stödja människor att växa och utvecklas.
- Har god förmåga att arbeta självständigt.
- Är drivande, lösningsinriktad och kreativ.
- Är bra på att planera och ligga steget före.
- Är utåtriktad och har god social förmåga.
- Tar stort ansvar och agerar som en god förebild.
- Ställer höga krav på dig själv när det gäller att agera professionellt och tycker också om att andra förväntar sig mycket av dig.

Vi använder PRORENATA som journalsystem.

Eftersom vi har flera skolenheter i kommunen är det ett krav att du har B-körkort.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-03-04

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A834366 - 2018

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.