jobb just nu!

Ekonomibiträde elevhem Sörgård 50%

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Hjalmar Strömerskolan har cirka 300 gymnasieelever fördelade på elva nationella program och fyra individuella program. Skolan har nationell idrottsutbildning i sportskytte. Vi har också svenska för invandrare samt grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning. Studenter från olika delar av Sverige deltar i Yrkeshögskoleutbildningen till vindkraftstekniker som Hjalmar Strömerskolan genomför.

Vi bedriver verksamheten i nära samarbete med det lokala näringslivet och andra organisationer. Skolan är certifierad som Vård- och omsorgscollege och Teknikcollege och examinerar även diplomerade gymnasieekonomer. Gymnasieskolan är också en certifierad ambassadörsskola för Europaparlamentet och utnämnd till Skola för hållbar utveckling.

Arbetsuppgifter

Framtid- och utvecklingsförvaltningen söker ekonomibiträde för uppehållsanställning, med jul- och sommaruppehåll, till elevhemmet Sörgård. All mat lagas på plats. Frukost, middag och kvällsmat serveras varje dag, även på helger. Lunchen äter eleverna i skolan. Sörgård har ett 30-tal rum för uthyrning.

Som ekonomibiträde ansvarar du för att laga mat och skapa en trevlig måltidsmiljö. Arbetsuppgifterna handlar också om att städa och utföra övrig service som kan vara aktuell på ett elevhem.

Du ingår i en arbetsgrupp om totalt fyra personer som avlöser varandra. Arbetstiden är schemalagd över hela dygnet och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har köksutbildning och vana av matlagning och städning. Erfarenhet att arbeta med ungdomar är meriterande.

Du har god serviceförmåga och lätt för att samarbeta med andra men också förmågan att utföra ett självständigt arbete.

Ditt arbetssätt präglas av engagemang, gott bemötande och förmåga att ta eget ansvar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Augusti 2020 eller enligt överenskommelse
50%

Ansökan

Referensnummer:   A965641

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.