Fastighetsförvaltare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.

Kommunstyrelsens förvaltning är en stödfunktion till Vadstena kommuns interna organisation såväl förvaltningsorganisationen (tjänstepersoner) som den politiska organisationen (bolag, nämnder och fullmäktige). Kommunstyrelsens ansvarar därmed bland annat för att Vadstena kommuns fullmäktige och kommunstyrelse kan fatta beslut med korrekt och tillräckligt beslutsunderlag. Förvaltningen består av flera avdelningar såsom kansli, ekonomi, personalavdelning, IT och kost.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.vadstena.se

Arbetsuppgifter

Som lokalförvaltare i Vadstena kommun ansvarar du för förvaltning, samordning och utveckling av kommunens befintliga lokalbestånd. Du arbetar i tät dialog med kommunens verksamheter för ett effektivt utnyttjande av lokalerna och tar fram alternativa lokallösningar vid behov. Du genomför hyresförhandling och kontrakt med externa fastighetsägare. Vidare ingår i tjänsten att i en beställar-roll kontinuerligt samverka med det kommunala fastighetsbolaget som genom ett driftsavtal sköter kommunens fastigheter, samt följa upp avtalet.

I tjänsten ingår att initiera mindre förstudier för enskilda projekt (om- eller tillbyggnad) och ta fram underlag för politiska beslut, samt att löpande ansvara för vår kommunövergripande lokalförsörjningsplan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning med inriktning mot byggnadsteknik och/eller fastighetsförvaltning/ekonomi. Alternativt har du flerårig arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med lokalförsörjning eller fastighetsförvaltning och har kunskap om fastighetsekonomi. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i svenska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av projektledning, liksom kunskaper inom bygg- installations- och fastighetsteknik, är meriterande.

För att trivas i rollen behöver du vara en person som självständigt leder, inspirerar och utvecklar ditt ansvarsområde tillsammans med berörda personer i organisationen mot uppsatta mål. För oss är det en självklarhet att du har en god social förmåga och gillar att jobba i team. Vidare är det viktigt att du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt och att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med såväl interna som externa kontakter. Slutligen ska du trivas med att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Snarast, eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C122554

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi arbetar löpande med urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.