Studie- och yrkesvägledare Gylle skola 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi på Gylle skola arbetar målmedvetet för att eleverna ska nå sin fulla potential och sina mål. Här har under många år skapats en trygg och stadig grund för våra elever.

Vi har en trygg struktur för våra elever där du som personal får samarbeta och utveckla ditt arbete tillsammans i ett av våra arbetslag.

På Gylle skola strävar vi efter att alla våra elever ska bli sedda, hörda och inspirerade till lärande och utveckling. Vi vill ge elever och personal en trivsam arbetsmiljö där alla ska känna sig trygga och visa respekt för varandra och människors olikheter. Därför har lärarna och eleverna tillsammans på skolan utarbetat ett gemensamt förhållningssätt för hur vi vill ha det på skolan, allt för att skapa en trygg och igenkännande miljö oavsett var eleven befinner sig i.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för studie- och yrkesvägledning som det beskrivs enligt skollagen och andra styrdokument. Du har ett nära samarbete med skolans olika arbetslag i synnerhet i Syv-relaterat arbete. Du kommer att arbeta med skolans elever både enskilt och i grupp för att utveckla elevernas valkompetens. God kontakt med vårdnadshavare är en viktig del av ditt arbete.

SYV ingår i elevhälsateamet för att där tillsammans se över elevens hela studiesituation i ett elevhälsaperspektiv. Du tillhör också arbetslaget för årskurs nio där du har en viktig roll i att stärka arbetet med att möjliggöra elevens framtidstankar.

Till ditt stöd finns även övriga studie- och yrkesvägledare i Borlänge kommuns grund- och gymnasieskolor.

Som SYV på Gylle skola kommer du att göra skillnad för elevernas studie- och yrkesval.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Studie- och yrkesvägledare.

Du har vana av att planera, genomföra, utvärdera, dokumentera och följa upp studie- och yrkesvägledning i grundskolan. Du är väl insatt i LGR11 och andra centrala styrdokument.

Kollegialt samarbete och ett stort engagemang för elevernas utveckling och behov är av stor betydelse.

Vi söker dig som drivs av, att i samarbete med andra, att maximera förutsättningarna för våra elever att lyckas nå sina mål. Du behöver vara strukturerad, flexibel, lösningsinriktad och självgående.

Mycket goda kunskaper, skriftliga och muntliga, i svenska är ett krav och i engelska meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1036708

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.