Personal till hemtjänsten i Vadstena kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du en allkonstnär och sugen på nya utmaningar varje dag?
Då är du den vi söker till vårt gäng i Vadstena hemtjänst!

I vårt gäng är vi en stor grupp som jobbar geografiskt över hela kommunen samt ett team riktat mot demens och heter hemstödsteamet, vi har dygnet runt verksamhet med en egen nattpatrull. Vi har 2 bemanningssamordnare som sköter den dagliga planeringen och det administrativa som följer med det. Hemtjänsten har 2 enhetschefer som jobbar med teamkänsla och stöttar framåt tillsammans med övriga medarbetare.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.vadstena.se

Arbetsuppgifter

Vi jobbar dagligen rehabiliterande för att alla brukare ska kunna ha kvar deras förmågor och fokuserar på att alla ska kunna uppnå sina egna mål, samt att vi följer de framtagna värdighetsgarantierna för Vadstena kommun.
I hemtjänsten utförs olika former av omvårdnad och insatser som är enligt SOL men även hälso- och sjukvårdsuppgifter (HSL uppgifter) .
Dokumentation tillhör uppdraget, det är viktigt att information förs vidare, det betyder att du behöver ha datavana.
Från och med den 1 november 2021 är Vadstena kommun med i heltidresan- Heltid som norm. Det innebär att verksamheten strävar efter att alla medarbetare ska ha en heltidstjänst. Verksamheten kommer även att planera ut resurstid för dessa medarbetare. Du blir schemalagd med dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Du måste vara serviceinriktad och kunna ställa om fort vid snabba kast samt fungera bra i både liten som stor arbetsgrupp. Egna initiativ och ansvarsförmåga vid ensam jobb krävs för att säkerställa god kvalitet ute hos brukarna. Människorna vi stöttar och vårdar kräver att du är lyhörd för deras olika omvårdnadsbehov.

Vi söker dig som har minst 1 års dokumenterad erfarenhet av arbete inom vården. Saknar du relevant utbildning, utgår vi ifrån att du är villig att utbilda dig inom området under din anställning hos oss. Meriterande är om du är utbildad undersköterska.

God svenska i tal och skrift är ett krav då vi ställer höga krav på våra verksamheter där mycket god dokumentationsförmåga utgör en viktig del.

B-körkort (manuell) är ett krav, då flera av våra brukare bor på landsbygden

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   12/2023

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval, vilket innebär att kandidater kan bli kontaktade innan sista ansökningsdatum har passerat. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under ansökan. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.