Sjuksköterska till Hemtagningsteamet samt LSS i Höörs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Du utgår från kommunhuset som ligger 8 min promenad från tågstationen. Vi kan erbjuda dig en marknadsmässig lön, möjlighet att påverka ditt schema och för att ge dig de bästa förutsättningarna får du en anpassad bredvidgång utifrån dina behov.

Vi är såklart också nyfikna på vad du har med dig för erfarenheter och kunskaper så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Två av våra kollegor ska glädjande nog vidareutbilda sig och vi söker därför en ny legitimerad sjuksköterska som kan ersätta dem inom Hemtagningsteamet och LSS. Hos oss får du ett spännande och mycket varierande arbete, där du arbetar i tvärprofessionella team med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal. Vi utgår alla från samma lokaler och du har därför alltid en kollega tillhands när det behövs.

Tanken är att du initialt ersätter kollegorna som vidareutbildar sig och du kommer därför att alternera mellan Hemtagningsteamet och LSS. Du är van vid att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Journalsystemet vi använder är Procapita plus men vi kommer under hösten att migrera till LifeCare HSL.

Detta är en tillsvidaretjänst som innebär att du initialt kommer att arbeta enbart dagtid, eftersom du ersätter kollegor som studerar. Men kommer därefter att gå över till att arbeta 38,25 h/v, där du jobbar var 4:e helg och ca 1 kväll/vecka.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Du kan arbeta självständigt, är strukturerad och trygg i din arbetsroll. Du är flexibel och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Har du en vidareutbildning inom hälso- och sjukvård är det meriterande. Du har datavana och en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi kräver B-körkort och svenska på nivå C1.

På Social sektor i Höörs kommun arbetar vi efter värdegrundsorden ansvar, bemötande, respekt och tillit. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och mångfald.

I denna rekrytering kommer vi att be om ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan

Referensnummer:   140/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Dagtid, kvällstid

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.