Timvikarier inom Fritidsgårdarna Malung-Sälens kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Fritidsgårdarna i Malung, Lima och Sälen finns för ungdomar från åk 4-6, åk 7-9 och gymnasiet. Vi erbjuder öppna verksamheter där man kan prova något nytt, eller göra det man redan gillar. Vi har cafeteriaverksamhet, en mängd olika sällskapsspel, TV-spel, pingis och biljard, samt en mindre biosalong och ett litet gym.
Förutom att finnas på de fasta Fritidsgårdarna och i cyber via Discord, ordnar vi aktiviteter och utflykter och möter upp på platser där ungdomar finns. Vi ansvarar även för rast verksamhet på Centralskolan.

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att skapa relationer med ungdomar genom samtal och aktiviteter, och ta vara på ungdomars synpunkter och åsikter kring hur verksamheten bör utvecklas. Fokus för uppdraget prioriteras alltid efter vad som bäst skapar en meningsfull fritid för kommunens ungdomar. Du bygger relationer med ungdomar och vägleder dom till kloka livsval. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som tillsammans bemannar kommunens fritidsgårdar och aktiviteter.

Arbetstiderna varierar men är under den Öppna Ungdomsverksamheten Fritidsgårdarnas öppettider som är eftermiddag, kvällar och lördagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har stort intresse för ungdomar och ungdomsfrågor och även arbetat med barn/ungdomar. Meriterande är om du har utbildning mot till exempel fritidsledare, eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig.

Du samarbetar bra, är stresstålig och ditt sätt att arbeta utgår utifrån ungdomarnas behov. Som person är du serviceinriktad, har initiativförmåga och kan arbeta självständigt likväl som i team.
God vana att hantera datorer och goda kunskaper i svenska är ett krav. Behärskar du ytterligare språk är det meriterande. Du skall ha B-körkort.

Självklart kommer du att få en introduktion i arbetet och det finns kontinuerligt stöd från våra duktiga fritidsledare.

Anställningens omfattning

Intervjuer kommer ske löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A1155821

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Utdrag ur polisens brottsregister lämnas in vid intervjutillfället.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.