jobb just nu!

Vi söker en lärare i matematik till St:Eskils gymnasium.

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

S:t Eskils gymnasium är en skola med mycket karaktär och stolta traditioner. Skolan ligger mitt i centrala Eskilstuna med bara några minuters promenad från buss- och tågstation. Vi är en modern skola med många spännande utbildningar.
S:t Eskils gymnasium är en lagom stor skola med cirka 920 elever, vilket gör att du träffar många nya vänner, inte bara från din klass utan även från skolans övriga program. Gymnasiet har sju olika hus vilket gör att det känns som en liten skola, men med den stora skolans alla fördelar!

Arbetsuppgifter

Brinner du för att vara med och utveckla ungdomar både kunskapsmässigt och socialt? Vill du arbeta på en skola med mycket karaktär och stolta traditioner? Då vill vi att du söker tjänsten hos oss!

Du kommer att undervisa matematik, samt ett annat ämne på vårt internationella program, vilket betyder att du undervisar på engelska.
Du planerar, genomför och följer upp undervisningen efter gällande läroplan.
Du kommer att tillhöra både program- och ämnesarbetslag.
Tillsammans med en kollega ansvarar du för mentorskapet för en klass.

Du bidrar i det dagliga arbetet på skolan och kommer aktivt arbeta med att stödja och motivera ungdomarna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik, samt ett annat ämne på gymnasienivå. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av praktisk undervisning, antingen från tidigare lärartjänst eller från VFU via utbildning.
Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, samt känner dig trygg i att använda digitala verktyg i undervisningen.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med utbyte med andra länder.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi ser att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer och lyssna in andra. Du är en drivande och självsäker person som har vilja och vågar anta utmaningar och prova nya arbetssätt för att vara med och utveckla våra elever och skolan. Du är en systematisk och välorganiserad person med förmåga att planera och upprätta/följa regler och ramar i arbetet.

Anställningens omfattning

Tillträde; Ht19
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5220:4

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Enligt läraravtalet

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 53 förskolor, 27 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter plus ett antal gemensamma enheter som exempelvis särskolan. Tillsammans är vi cirka 3700 medarbetare.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.