Parkeringsvakt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tekniska kontoret är en av förvaltningsenheterna inom Sandvikens Kommun. Dess huvudsakliga verksamhet riktar sig mot två olika målgrupper. Den ena målgruppen är privatpersoner och företagare. Mot denna bedrivs verksamheter såsom park-, gatu- och skogsförvaltning, mark- och exploateringsverksamhet samt lokaler för näringslivet. Den andra målgruppen är kommunens verksamheter för vilken ändamålsenliga lokaler skall tillhandahållas.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bidra till att Sandvikens trafikmiljö förblir trygg, säker och framkomlig? Söker du ett varierande och utmanande arbete där du får möjlighet till att hjälpa människor samtidigt som du arbetar under eget ansvar. Brinner du för att ge god service och tycker det är viktigt med en bra kommunikation?

Som parkeringsvakt i Sandviken arbetar du informativt, serviceinriktat och förebyggande genom att ha en bra dialog med kommunens invånare och besökare. Du förväntas även ha ett gott samarbete med interna och externa verksamheter.

Din uppgift är att bidra till att stadens trafikflöden fungerar smidigt och du har fokus på framkomlighet, tillgänglighet och säkerhet i trafiken. Sandviken är idag en kommun som växer. De trafikmässiga utmaningarna är stora och växande. Vi söker dig som vill vara med och göra resandet i Sandviken till en bättre och säkrare upplevelse för alla.

I ditt uppdrag kommer du att gå eller åka bil för att utföra dina arbetsuppgifter. I dessa ingår parkeringsövervakning av gatu- och allmänplatsmark inom hela Sandvikens kommun.

Tillsammans med övriga medarbetare inom enheten deltar du även i det fortlöpande arbetet med att ta fram gemensamma rutiner och riktlinjer samt driva de utvecklingsprojekt som är aktuella inom avdelningen.

Arbetstiden är mestadels dagtid, men även kväll-, natt- och helgarbete förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Offentligrättslig parkeringsvaktsutbildning. Arbetet kräver att du har B-körkort, kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har språkkunskaper utöver svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicearbete och/eller kundservice.

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   93-22

Gör ansökan

Övrigt

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.