jobb just nu!

Mätningsingenjör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är inne i en spännande samhällsbyggnadsfas. Vi är en liten kommun nära Stockholm som växer snabbt. Här pågår stora projekt som utbyggnaden av Stockholm Norvik hamn och planering och utbyggnad av helt nya stadsdelar.

Nynäshamns kommun är en arbetsplats med flexibel arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra och backar upp när det behövs. Här har du stora möjligheter att vara med och påverka och här kan du följa resultatet av ditt arbete på nära håll.

Hit tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen.

Nu behöver vi förstärkning på kart- och mätområdet.

Tjänsten är placerad på miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen på stadsbyggnadsavdelningen. Avdelningen ansvarar för detaljplanering, kart- och mätverksamhet och bygglov.

Arbetsuppgifter

Som mätningsingenjör har du en viktig roll i hela bygg- och anläggningsprocessen. Du kommer att arbeta med mätning i fält med uppdrag som nybyggnadskartor, grundkartor, utstakning och lägeskontroll. I din roll ingår mätningsservice till kommunens olika förvaltningar. Till ditt ansvarsområde hör också att ajourhålla kommunens baskarta och underhålla kommunens höjd- och stomnät.

Du kommer att delta i projektet SödertörnsGeoData som syftar till att hitta en gemensam mät-, GIS- och kartplattform för alla Södertörnskommuner.

För att lyckas i ditt arbete behöver du minst två års eftergymnasial utbildning inom mät- och kartområdet. Vi vill också att du har minst ett års arbetslivserfarenhet från arbetsområdet.

Dina personliga egenskaper
Vi tror att du behöver vara självgående med ett eget driv framåt och ett strukturerat arbetssätt. Du är också serviceinriktad och tillmötesgående och arbetar bra tillsammans med andra.

Vi söker också en GIS- och kartingenjör. Är du intresserad även av den tjänsten så ange det i din ansökan.

Kvalifikationer

• Minst två års högskoleutbildning inom mätområdet.
• Arbetslivserfarenhet inom mätområdet

Ansökan

Referensnummer:   MSN/2018/1795/001

Gör ansökan

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.