jobb just nu!

Anläggningsarbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion.

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden ska tillsammans med kommuninvånarna och det lokala näringslivet medverka till ett långsiktigt hållbart samhällsbyggande som på ett ekonomiskt och effektivt sätt främjar skönhet, tillgänglighet, social och fysisk trygghet, god hälsa samt kulturell och biologisk mångfald.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Arbetsuppgifter

Produktionsenheten arbetar med anläggningsarbeten i våra offentliga miljöer vilket innebär olika typer av projekt som medför ett variationsrikt arbete. De mest förekommande arbetsuppgifterna för en anläggningsarbetare är rörläggning av spill, dag- och vatten ledningar, anlägga utemiljöer så som stensättning, plattläggning, vägbyggnation m.m. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

Nödvändig (ska-krav)
Gymnasieutbildning med inriktning mot bygg och anläggning eller en utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för tjänsten.
Körkort B

Önskvärd (meriterande krav)
Har du ytterligare utbildning inom branschen samt yrkesbevis är detta givetvis mycket meriterande. Vi ser det som positivt om du har kunskaper inom arbete på väg

Vem är du?.
Du är noggrann samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande i arbetet.
Du har ordning och reda i dina arbetsuppgifter och tycker om att få saker utförda. Du är en trevlig och öppen person som trivs med många kontakter i ditt arbete. Dessutom är du trygg i dig själv och har pondus att styra upp och reda ut situationer när så krävs.

Nödvändig (ska-krav)
Arbetslivserfarenhet från produktion eller motsvarande

Önskvärd (meriterande krav)
Yrkesbevis för hjullastare och/eller lastbil. Körkortsbehörighet BE. Ytterligare meriterande kvalifikationer är, utmärkningsansvarig, stumsvets, motorsåg, maskinvana.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-08

Tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden.
100
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   MSN/2018/1973/001 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.