jobb just nu!

Skolsköterska till särskolan Ösmo rektorsområde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Ösmo ligger ca. fyra mil söder om Stockholm, och det finns pendeltåg dit. Vi har tillgång till skog, sjö och fina strövområden. Våra skolor har stora fina gårdar och ett nära samarbete med Naturskolan som hjälper oss att utveckla vår närmiljö och vårt miljöarbete.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser 20-25 elever inom grund och gymnasiesärskolan..
Du arbetar främjande och förebyggande med elevers fysiska, psykiska och sociala hälsa. Du har en öppen mottagning för rådgivning, samtal, enklare sjukvård, att undersöka, bedöma, åtgärda och hänvisa vidare.
Skolsköterskan har även ansvar för dokumentation (skolhälsovårdsjournaler) och statistik.
Du samarbetar med de övriga skolsköterskorna i kommunen.

Kvalifikationer

Skolsköterskan har eget medicinskt yrkesansvar (SFS 1998:531).
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning.
Vi ser gärna att du:
- har god förmåga till struktur och planering
- tycker om och har lätt för samarbete
- har respekt för alla människors lika värde
Vi kan erbjuda dig en god, inspirerande arbetsmiljö med trevliga elever och medarbetare. En marknadsmässig lön, kompetensutveckling och nätverksträffar. Försäkringar och pension enligt kollektivavtal, samt möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Rekrytering sker löpande och därför hoppas vi att du ansöker redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-03-12

Tidsbegränsad till: 2019-06-20

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
20%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   ÖSM/2019/0001/606

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig söka tjänsten genom länken "Sök jobbet här" och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029.
Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.