jobb just nu!

Fastighetstekniker

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Miljö- och samhällsbyggnadsnämndens uppdrag är att tillsammans med kommunmedborgarna och det lokala näringslivet medverka till ett långsiktigt hållbart samhällsbyggande som på ett ekonomiskt och effektivt sätt främjar skönhet, tillgänglighet, social och fysisk trygghet, god hälsa samt kulturell och biologisk mångfald. Inom verksamheten tillhör avdelningarna stadsbyggnad, stadsmiljö, vatten och avlopp samt fastighet och service.

Nynäshamns kommuns fastighetsavdelning ansvarar för kommunens lokaler och fastigheter som inkluderar bland annat skolor, förskolor, äldreomsorg och idrottsanläggningar.

Fastighetsavdelningen har ett uppdrag att sköta, underhålla och förbättra fastighetsbeståndet och hålla en god ekonomi i balans.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara skötsel, tillsyn och reparation av fastigheternas tekniska utrustning som värme, ventilation och vvs system. Dessutom hantera dom administrativa arbetsuppgifter som hör till detta. Du kan komma att ingå i beredskapskedja.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:
- Dokumenterad utbildning som drifttekniker, fastighetstekniker eller likvärdig utbildning
- Erfarenhet från tidigare arbete som drifttekniker eller fastighetstekniker
- Tidigare arbetat i ärendehanteringssystem
- Körkort B

- Gärna erfarenhet av beredskapstjänstgöring ensamarbete

Vi ser gärna att du är initiativtagande, flexibel, självgående har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och kan göra prioriteringar utifrån verksamhetens krav.

Vi arbetar med att skapa tillit genom att vara öppna, modiga, engagerade och respektfulla som är vår värdegrund. Du kommer att vara en viktig resurs i vårt gemensamma värdegrundsarbete.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   MSN/2019/0014/000

Gör ansökan

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.