jobb just nu!

Grupp- och servicebostäder samt boendestöd söker semestervikarier

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionshinder, barn, ungdomar, familjer, flyktingar, invandrare samt personer med beroendeproblematik.
Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete.

Vi lägger stor vikt vid att möta den enskilda människan med respekt och
uppmuntrar personers förmåga att ta ett eget ansvar.

Arbetsuppgifter

Som boendestödjare/stödassistent inom de olika områdena utför du individuellt anpassat stöd, där arbetsuppgifterna innefattar att ge stöd i hemmet och vid kontakter utanför bostaden med exempelvis sociala relationer, fritidsaktiviteter, daglig verksamhet, arbete och myndigheter. Arbetets utformning samt insatser varierar utifrån den enskildes beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse av ett meningsfullt arbete. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom området eller med relevant omvårdnadsutbildning.

Ett genuint människointresse och en god samarbetsförmåga är en förutsättning. Vi ser att din svenska är god i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser.

Utdrag ur belastningsregister krävs. Vissa tjänster kräver körkort.

Ansökan

Referensnummer:   SON/2019/0068/023

Gör ansökan

Anställning

10

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.