Biomedicinsk analytiker

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker en legitimerad biomedicinsk analytiker (BMA) med inriktning mot klinisk fysiologi för arbete på Fysiologimottagningen vid Östersunds Sjukhus.
På Fysiologimottagningen ger vi våra patienter en hög grad av service. Vid fysiologimottagningen arbetar våra 7 läkare, 2 sjukhusfysiker, 9 biomedicinska analytiker, 2 röntgensjuksköterskor, 6 sjuksköterskor, 3 undersköterskor och 2 medicinska sekreterare. Verksamheten utvecklas ständigt mot olika patientprocesser inom specialistsjukvården och har krav om korta väntetider. Östersunds sjukhus är Jämtland Härjedalens enda sjukhus. Det är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. *Vi strävar efter att ständigt utveckla både vår vård och teknik, med samarbete och utveckling som nyckelord.

Vill du ha ett varierande arbete? Sporras du av utveckling och är bra på att samarbeta? Då har vi ett jobb som kan passa dig.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär arbetsrotation mellan olika undersökningsmetoder såsom ultraljud hjärta, arbets-EKG, LT-EKG och spirometri. Arbetsgivaren tillhandahåller för metoden relevant utbildning

Kvalifikationer

Leg biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp, tycka om människor och att ta eget ansvar, vara serviceinriktad samt intresserad av att utveckla verksamheten. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet, öppen kommunikation och ett förtroendeskapande arbetssätt. Personlig profil och egenskaper är viktig för sammansättning av team. Tidigare erfarenhet av UKG-undersökningar är meriterande då det kommer vara en stor del av dina kommande arbetsuppgifter hos oss.. "Även som nyexaminerad är du välkommen att söka."

Anställningens omfattning

2022-09-01 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/617/2022

Gör ansökan