jobb just nu!

Sjuksköterska välkomnas till barnavdelningen på Östersunds sjukhus!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Du som vill jobba på länets enda sjukhus och med den bredd och variation i arbetet som vi kan erbjuda - Du kommer att trivas på vår barn- och ungdomsavdelning!

Barn- och ungdomsavdelningen är en slutenvårdsavdelning med 8 vårdplatser. Nästan all vår verksamhet består av akuta inläggningar, men även planerade operationer och utredningar förekommer.Arbetsuppgifter

Hos oss vårdas barn och ungdomar upp till 18 år inom främst barnmedicin, kirurgi och ortopedi, men även inom områden som öron, ögon och BUP.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är, eller har påbörjat vidareutbildningen till, specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar. Du kan även vara legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta på en barn- och ungdomsmedicinsk avdelning.

Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en positiv personlighet, besitter en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vård av sjuka barn.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig tom 2020-09-01 med eventuellt möjlighet till förlängning/timanställning.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/129/2020

Gör ansökan

Övrigt

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om jobbet, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer: http://www.regionjh.se