jobb just nu!

Kockar till Gredby förskola!

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

ArbetsplatsbeskrivningEskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 42 förskolor, 24 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Tillsammans är vi cirka 3 500 medarbetare.

Till augusti 2017 byggs Gredby förskola. Förskolan kommer att ligga precis intill Lundbyskolan och ett stenkast från Parken Zoo. Gredby förskola kommer att bestå av sex avdelningar som är fördelade på två våningar. De yngre barnen kommer att ha en egen matmiljö medan de äldre barnen kommer att äta i förskolans restaurang. På förskolan kommer det att finnas anpassade aktivitetsrum som alla våra barn kommer ha tillgång till.

Ledningsgruppen för förskoleområdet väster kommer att ha sitt kontor på förskolan, vilket skapar goda förutsättningar för samverkan mellan dig och verksamhetsansvarig. Vi söker nu två kockar för tillsvidareanställning som vill laga mat som lockar till matglädje för förskolans barn och personal!

Arbetsbeskrivning

Motiveras du av matlagning som bidrar till lärande? Då kan du vara Gredby förskolas nya kock!

Som kock på Gredby förskola arbetar du och en till kock tillsammans för att skapa matglädje för förskolans barn och personal! Det dagliga arbetet handlar till stor del om att locka och få med barnen i matlagningen och därför bidra till deras lärande.

Utifrån arbetets riktlinjer är du med och skapar förskolans matlagningsaktiviteter. Aktiviteterna kan kombineras med övriga förskoleaktiviteter eller olika teman för att öppna upp för barnens skapande. Exempelvis kan matlagningen ske utomhus om barnen tycker att vädret är fint. Rollen som kock på Gredby förskola är därför en flexibel och nytänkande roll!

All matlagning sker från grunden och genomsyras av ett ekologiskt perspektiv med KRAV-certifiering. Vidare ingår sedvanligt köksarbete i tjänsten: arbete med storkök, hantering av specialkost, bakning, HACCP, servering, salladsberedning samt städ och disk. Planering av arbetet, beställning av varor (Proceedo) samt tillämpning av kostdataprogrammet Matilda ingår även.

Det är viktigt att du arbetar för ett gott samarbete tillsammans med förskolans övriga personal för att arbetet ska fungera på ett flexibelt sätt. En aktiv dialog är därför avgörande. Det är även viktigt att du känner dig trygg i att representera och visa upp din verksamhet. Din matlagning med barnen ska synas! Tillsammans arbetar vi för ett gott bemötande mot samtliga personer med anknytning till förskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad storköks- eller likvärdig utbildning. Likvärdig kan exempelvis vara från hotell- och restaurangprogrammet. Du ska även ha minst fem års erfarenhet av arbete med matlagning inom restaurang eller storkök. Då beställning av råvaror ingår i arbetet ser vi att du har grundläggande datakunskaper.

Meriterande för tjänsten är att du har kunskap om HACCP (produktsäkerhet) och egenkontroll samt har tidigare erfarenhet av tillagning av specialkost. Eftersom det förekommer specialkost bland våra förskolebarn är det högst viktigt med noggrannhet och dessutom kunna uttrycka sig väl i svenska språket för att undvika missförstånd. Har du erfarenhet av arbete i KRAV-certifierat kök, bakning, beställning av varor eller av kostdatasystemet Matilda är det meriterande.

Som person ser vi att du är flexibel och innovativ, vilket är viktigt eftersom du är med och bygger upp Gredby förskola från grunden! För tjänsten är det även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan vara med och bidra till ett gott arbetsklimat. Du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ i arbetet samtidigt som du ansvarsfullt arbetar utifrån satta riktlinjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ditt arbetssätt formar verksamheten!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-01

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-22

Referensnummer:   3458

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Enligt avtal

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Dagtid. Arbete kvällstid förekommer vid möten och föräldrasamverkan.

Kontakt

Kontaktperson
Frida Lindgren
Rekryteringskonsult
016- 710 12 38

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning för den här tjänsten.