jobb just nu!

Lärare i matematik till Torsbergsgymnasiet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Torsbergsgymnasiet ligger centralt beläget i Bollnäs nära resecentrum och stadens centrum.

Arbetsuppgifter

Undervisning i matematik och eventuellt ytterligare ett ämne.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som att kunna samarbeta med elever, föräldrar och andra vuxna i skolan samt att i övrigt vara en god förebild.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare i matematik, med behörighet att undervisa på grundskole- och gymnasienivå. Vi ser gärna att det finns behörighet i ytterligare ett ämne.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-14

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställning under ht-18.

Ansökan

Referensnummer:   A775169

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!