jobb just nu!

Boendestödjare till socialpsykiatrin, sommaren 2017

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad för människor! Har du också möjlighet att arbeta extra redan nu? Varmt välkommen med din ansökan! Den här annonsen ingår i en samling av annonser till Vård-och omsorgsförvaltningens sommarrekrytering 2017 i Eskilstuna kommun.

Vår uppgift är att stödja och motivera våra brukare med psykiska och fysiska funktionsnedsättningar till en meningsfull, trygg och aktiv vardag.
Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov av stöd med målsättningen att våra brukare ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter och umgås med våra brukare och hjälper till med vardagliga uppgifter som matlagning, städ och tvätt, personlig omvårdnad och ge mediciner. Arbetet innebär också att dokumentera och följa genomförandeplaner.
Som timvikarie hos oss blir du anställd av bemanningsenheten. En av våra viktiga arbetsuppgifter är att ge medicin till våra brukare, för att få göra det behöver du genomföra ett kunskapsprov i hos vår sjuksköterska. Är du intresserad av tjänsten, förutsätter vi att du är intresserad av att vilja göra kunskapsprovet.

Vill du jobba innan sommaren finns det möjlighet att bli erbjuden en timanställning och då arbetar du utifrån verksamhetens behov. Under sommaren juni-augusti jobbar du på ett schemalagt vikariat där du täcker för ordinarie personals schema. Vi arbetar dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är över 18 år har en avslutad gymnasieutbildning. Om du har en pågående eftergymnasial utbildning, till exempel som beteendevetare, socionom eller någon annan omvårdnadsutbildning är det meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med människor på något sätt, och du får också gärna att ha erfarenhet eller kunskap om människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. Det är önskvärt att du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska för att kunna dokumentera i arbetet. Talar du något annat språk än svenska kan det vara meriterande. De formella kraven är viktiga, men för oss är det också viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara trygg och kunna ta stort eget ansvar. Du är en lugn och stabil person som kan sätta gränser. Du är också en person har lätt att sätta sig in i andra människors känslor och beteende, och är bra på att skapa och behålla relationer med andra. Du behöver kunna ta dig till och från arbetet och vi ser det positivt om du har körkort B. Vi söker personal till flera olika arbetsplatser i Eskilstuna Kommun. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Timavlönad

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-29

Referensnummer:   3367:4

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   80

Kontakt

Kontaktperson
Bemanningsenheten
Bemanningassistent
Telefontid måndag – fredag 08:00 – 10:00
016-710 74 18
Bemanningsenheten.vuxen@eskilstuna.se

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.