jobb just nu!

Sjuksköterskor till Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Till Lekeberg är det lätt att pendla med en resväg på ca 30-40 minuter från Örebro och Karlskoga och bra anslutning med kollektivtrafik från Örebro och Kumla.

Vi utvecklar och förbättrar nu vår sköterskeorganisation och söker flera medarbetare!
Inom Socialförvaltningen ingår särskilda boenden, hemtjänst, vuxenenhet och LSS/socialpsykiatri med sammanlagt ca 230 medarbetare. I centralorten Fjugesta finns två särskilda boenden, Oxelgården och Linden.

Som sjuksköterska i vår kommun erbjuds du:

• Friskvårdsersättning upp till 2000 kr/år
• Möjlighet till semesterväxling för vissa enligt lokalt kollektivavtal
• Möjlighet till kompetensutveckling
• Särskilt tillägg för nattsköterskor

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig också ett stimulerande och roligt arbete.
Att arbeta som sjuksköterska inom kommunen är ett självständigt, ansvarsfullt och varierande arbete. Hos oss har du goda påverkansmöjligheter i förändrings-och förbättringsarbetet, och möjlighet att bredda din kunskap. Vi erbjuder också ett väl förberett introduktionsprogram.
Som sjuksköterska får du en betydande roll för både patient och medarbetare. Man är verksam hos patienter i deras eget hem och på våra särskilda boenden. Man lär känna patienterna och deras anhöriga väl vilket ger en god kontinuitet.

Arbetsuppgifterna spänner över ett stort område , alltifrån läkemedelshantering, omläggningar, omvårdnad mm till avancerad/palliativ sjukvård. Du kommer handleda, delegera och utbilda personal kontinuerligt. Som sjuksköterska gör du både akuta och planerade hembesök hos patienterna.
Är man placerad på ett av våra särskilda boenden så är man dock verksam i hela kommunen under kvällar och helger.
Nattsköterskan ingår i nattpatrullen tillsammans med en undersköterska och patrullen har hela kommunen som sitt arbetsfält.

Vi söker nu:
• 1 sjuksköterska för nattjänstgöring
• 3 sjuksköterskor för dag- och kvällstjänstgöring, varav 2 på särskilt boende och en i vår pool. Ev kan en av tjänsterna komma att innehålla ett uppdrag som MAS på ca 20 %.


Kvalifikationer


Vi söker dig som:
• är legitimerad sjuksköterska
• har körkort med behörighet B och körvana
• kan uttrycka dig väl både i tal och skrift
• har datorvana

Rollen kräver att du kan arbeta självständigt lika väl som du har lätt för att samarbeta och du behöver ha förmågan att kunna planera och strukturera ditt arbete. Du har ett genuint intresse för människor och har ett professionellt bemötande gentemot brukare, anhöriga och kollegor. Du är ansvarstagande och självständig och är öppen för idéer och har förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde enligt överenskommelse.
64,4 %-100 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-31

Referensnummer:   A720328

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   4

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktpersoner
Anna-Karin Gruffman-Arne
Enhetschef Hemtjänst/HSL
0585-487 85

Henrik Westerling
Enhetschef Linden/HSL
0585-489 43

Facklig företrädare
Fackliga organisationer
Nås via växeln
0585-487 00

information.lekeberg@lekeberg.se

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.