jobb just nu!

Speciallärare alternativt Specialpedagog till Stadsöskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Stadsöskolan omfattar åk 4-9 och är belägen i Gammelstad, cirka en mil från Luleå centrum. I anslutning till skolan finns både sporthall, badhus, bibliotek, fritidsgård och övrig närservice såsom apotek, frisör, livsmedelsbutik, café, vårdcentral och folktandvård med mera. Det går flera täta bussturer per timme både till och från Gammelstad, så kommunikationerna till vår skola är goda.

Den digitala utvecklingen i samhället och omvärlden måste avspegla sig i skolan. Vår skola ska befinna sig endast ett klick bort från våra elever. Stadsöskolan vill med denna satsning uppnå en ökad måluppfyllelse med bättre resultat och betyg för eleverna på vår skola. De elever som lämnar Stadsöskolan vill vi ska vara ansvarstagande, engagerade och kompetenta att verka och fungera i en global värld.

Entreprenöriellt lärande är ett pedagogiskt förhållningssätt som handlar om att utveckla elevers motivation, självständighet, kreativitet, samarbetsförmåga och mod. Detta ska genomsyra lärandet i skolan enligt den nya läroplanen LGr11.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med elever i år 4-9 och då främst i år 4-6. Vi söker dig som har erfarenhet av och kunskap om att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du står för en helhetssyn och ett inkluderande arbetssätt, när du tillsammans med lärarna arbetar med anpassningar och särskilt stöd till de elever som behöver. Du verkar både som ett stöd och som en utmanare för elever, lärare, ledning samt i vårt välfungerande elevhälsoteam.

Du har god förmåga att skapa struktur och sammanhang för eleverna och lätt för att skapa goda relationer till både elever, kollegor och vårdnadshavare. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten runt de elever som du arbetar med. Du kommer också att samarbeta med lärare runt enskilda elevers behov av anpassningar och åtgärdsprogram och vara ett stöd vid pedagogiska kartläggningar.

Välkommen att ingå i Stadsöskolans kompetenta personalgrupp!

Kvalifikationer

Om du är speciallärare ska du ha speciallärarexamen samt lärarlegitimation och behörighet att undervisa i grundskolan årskurs 4-9.

Är du specialpedagog krävs specialpedagogexamen.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: 2017-01-09 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-23

Referensnummer:   A636562

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Christina Lannerblad
Rektor
0920 - 45 41 73

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Luleå kommuns växel

0920-453000

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.