jobb just nu!

Studie- och yrkesvägledare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Hälsinglands utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en studie- och yrkesvägledare till Staffangymnasiet.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär såväl individuell vägledning som vägledning i grupp med studerande inom introduktionsprogrammet och gymnasieprogrammen. Du kommer att arbeta självständigt men i nära samarbete med övriga medarbetare. Arbetet innebär också kontakter och samverkan med övriga aktörer såsom arbetsförmedling och arbetsmarknadsenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en studie-och yrkesvägledarexamen. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet men det är inte något krav. Arbetet kräver att Du är självgående och kreativ samt intresserad och motiverad till att utveckla verksamheten i enlighet med förbundets vision och mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-24

Referensnummer:   A648382

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Gunilla Nauwerck Stefansson
Fackliga företrädare
Per-Erik Mörlin
Lärarförbundet
010-4541051

Lars-Göran Magnusson
LR
070-330 60 37

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!