jobb just nu!

Norra RO söker särskolepedagog

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsbeskrivning

Inför höstterminen 2017 söker vi lärare till vår norra kommundel. Norra rektorsområdet innefattar tre skolor; Sälens, Rörbäcksnäs och Ungärde skolor.
Sälens skola finns mitt i Sälens by och är en F-5-skola med integrerat fritidshem. Här går cirka 150 elever.
Rörbäcksnäs skola finns bara 5 km från norska gränsen och är en mindre skolenhet F-5 med för närvarande 11 elever. Intill skolan ligger Fjällugglan med förskola och fritidshem.
Ungärde skola är en F-9-skola i Lima med cirka 200 elever. Fritidshem och särskola finns integrerat i skolans lokaler.
.
Inom rektorsområdet arbetar vi med målsättningen att ge alla elever en lärandemiljö präglad av trygghet och studiero. Vi vill att alla elever, pedagoger och annan personal ska känna ett gemensamt ansvar för skolan och visa respekt för varandra.
Vi arbetar för att varje elev som lämnar grundskolan ska vara trygg, självständig och ansvarsfull.
.
Vi söker en behörig lärare för att bygga upp, planera och ansvara för verksamheten i en liten särskoleverksamhet.
Till hösten 2017 består särskoleverksamheten av ett mindre antal elever i blandade åldrar. Ett antal assistenter finns kopplade till verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare.
Du ska ha lätt för att samarbeta med både elever, kollegor och vårdnadshavare. Tidigare arbete inom särskola ses som meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-14

6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-31

Referensnummer:   A679626 - Kopia

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Marit Lundevall
Biträdande rektor
0280-185 01

marit.lundevall@malung-salen.se

Övrigt

Tjänsten omfattas av registerkontroll.
Malung-Sälens kommun har gjort sitt medieval i denna rekrytering, därför undanber vi oss all kontakt med säljande företag för rekryteringstjänster/annonseringstjänster.