jobb just nu!

Lärare i årskurs 4-6 till Östra Ryds skola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en levande landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende.
Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara.

Läs mer på www.soderkoping.seArbetsbeskrivning

Vi söker en lärare till årskurs 4-6. Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med engagerade och legitimerade kollegor.

Skolan jobbar utifrån sin vision, med tydligt avstamp i läroplanen. Vi söker en pedagog som brinner för elevernas lärande och som ser elever och vårdnadshavare som viktiga resurser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang för lärande och adekvat lärarutbildning med legitimation. Du är trygg och tydlig i din ledarroll och planerar, genomför och utvärderar din undervisning för att skapa bästa möjliga förutsättningar för varje elevs lärande. Du är en lagspelare som gillar att samverka med andra för att nå uppsatta mål. Du skapar goda relationer med elever och föräldrar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt att du har en helhetssyn på elevens dag på skolan och att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-11

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   BUN 2017-65

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Maria Adolfsson Strömbäck
Bitr. rektor
0121-181 85

Katarina Ortheden
Rektor
0121-185 95

Fackliga företrädare
Lärarförbundet

0121-183 56

José Molina

Övrigt

Söderköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har Söderköpings kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.