jobb just nu!

Upphandlare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Falkenbergs kommuns upphandlingsenhet, som tillhör administrativa avdelningen inom kommunstyrelseförvaltningen, är kommunens centrala funktion för upphandling av varor och tjänster. Upphandlingsenheten söker nu en upphandlare som kommer att vara en av enhetens fem medarbetare.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning

I rollen som upphandlare kommer du att på ett självständigt sätt agera som projektledare och planera, genomföra och följa upp nämndövergripande varu- och tjänsteupphandlingar. Du kommer även att arbeta som internkonsult åt kommunens olika verksamheter och kommunala bolag, ge råd och stöd i upphandlingsfrågor samt på uppdrag genomföra specifika upphandlingar. I Din roll ingår också att delta i utvecklingen av kommunens upphandlingsarbete, samt att informera/utbilda det lokala näringslivet avseende upphandlingsfrågor. Du kommer att vara delaktig i att utveckla upphandlingsrutiner och uppföljning av leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några eller något års erfarenhet av upphandling i offentlig sektor samt goda kunskaper om lagen om offentlig upphandling (LOU), inklusive avtalsskrivning. Relevant högskoleutbildning alternativt arbetslivserfarenhet, som vi bedömer som likvärdig, är meriterande.

Det är viktigt att du är självgående och har ett strukturerat arbetsätt för att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Då arbetsuppgifterna ställer höga krav på kvalitet, konstruktiv problemlösning och affärsmässighet är det en förutsättning att du är noggrann och har en god analytisk förmåga. Du är utåtriktad, drivande och har förmåga att skapa och behålla goda relationer. Ditt arbetssätt är konsultativt och du har en god kommunikativ förmåga, såväl muntligen som skriftligen. Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-09-01

Tidsbegränsad till: 2018-08-31

6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-28

Referensnummer:   A699328 - 2017

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Niklas Axell
Upphandlare
0346-88 61 48
070-380 61 35
Jesper Arnrup
Upphandlare
0346-88 50 19

Facklig företrädare
Facklig representant nås via kommunens Kontaktce

0346-88 60 00

Övrigt

1 års vikariat med möjlighet till förlängning.