jobb just nu!

Utredare för handläggning av stöd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Boverket är en nationell myndighet som är placerad i Karlskrona och arbetar med frågor som rör samhällsplanering, byggande och boende. Myndigheten har regeringens uppdrag att leda arbetet med ett hållbart samhällsbyggande till nytta för medborgarna. Boverket har idag ca 250 medarbetare. På grund av många nya samhällsviktiga uppdrag kommer myndigheten att expandera kraftigt 2018.

Arbetsuppgifter

På enheten för styrmedel och fastighetsekonomi arbetar vi med att ta fram föreskrifter och information om statliga bidrag, handlägga bidragsärenden och överklagade beslut. Enheten arbetar också med samordning av funktionshinderpolitiken, uppföljning, utvärdering och utveckling av styrmedel för boende och byggande samt bostadsanpassningsbidrag. Vi vill nu förstärka enheten med 1-2 utredare att arbeta med handläggningen av stöd under 2018.

Dina arbetsuppgifter innebär att du handlägger inkommande bidragsansökningar och förbereder beslutsunderlag. Du kan även komma att delta i olika utvecklingsprojekt samt uppföljningsarbeten och utvärderingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har något eller några års relevant arbetslivserfarenhet. I grunden har du en lämplig högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, juridik eller ekonomi.

Det är meriterande om du har erfarenhet av handläggningsarbete från en offentlig verksamhet.

Som person är du självgående, ansvarsfull samt har en hög servicekänsla och en god samarbetsförmåga. Dina personliga egenskaper värderas högt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-02-28

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskrona
Tjänsterna är tidsbegränsade anställningar på ett år från anställningsdatum.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   165/2018

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringsarbetet använder vi ett elektroniskt ansökningsformulär i samarbete med Aditro Offentliga Jobb.

Vid ansökan kommer dina personuppgifter att hanteras enligt personuppgiftslagen, PUL. Genom din ansökan samtycker du till hanteringen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande du själv bedömer som olämpliga att lämna ut, tag kontakt med ansvarig rekryterare.

Inför rekryteringsarbetet har Boverket tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.