jobb just nu!

Driven och prestigelös ekonomiassistent!

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Socialförvaltningen ansvarar för arbetet med att skapa social trygghet för barn, ungdomar och vuxna. Målet är att arbeta för att uppnå social uthållighet. Inom socialförvaltningen bedrivs kvalificerat och välutvecklat/framstående socialt arbete. Förvaltningen innehåller både myndighetsutövning och behandlande och stödjande insatser för barn och ungdomar och deras familjer samt för vuxna.

Ekonomienheten ansvarar för förvaltningens budget- och uppföljningsprocess, analys, statistik och benchmarking, ekonomiadministration. Enheten deltar också i framtagande av förvaltningens verksamhetsplanering och verksamhetsuppföljning.

Arbetsbeskrivning

En av våra medarbetare ska vara tjänstledig och nu söker vi en ny kollega! Hos oss blir du en del av ett team som består av kunniga och engagerade medarbetare! I rollen som ekonomiassistent arbetar du i en utvecklande och trivsam arbetsmiljö. Du är en naturlig del av ekonomienheten där du blir kollega med sex medarbetare. I ditt huvuduppdrag har du delat ansvar för kund-och leverantörsreskontra, vilket innebär hantering av fakturor, abonnemang, telefonkostnader, klientfakturor och hyror. I tjänsten ingår även övriga administrativa arbetsuppgifter inom området. Du kommer att ha ditt kontor placerat i centrala Eskilstuna, cirka fem minuter från tågstationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser positivt på om du har praktisk erfarenhet av kund- och/eller leverantöreskontra. Har du erfarenhet av att jobba som ekonomiassistent och arbetserfarenhet av fakturahantering och löpande redovisning är det meriterande. Då datorn är ditt arbetsverktyg ska du ha god datorvana och kunna arbeta med Officepaketet. Erfarenhet av datorsystemen Proceedo och Agresso är meriterande.

Dina personliga egenskaper är minst lika viktiga för verksamhetens framgång. För att trivas i rollen är du driven och stresstålig. Du jobbar med deadlines och är beredd på att periodvis jobba i högt tempo. Du har förmåga att strukturera och planera ditt arbete samtidigt som noggrannheten faller dig naturligt. Du är initiativrik och har förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp. Du har ett positivt förhållningssätt och har kundfokus både internt och externt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Snarast enligt överenskommelse.
6 månader eller längre. Vikariat 1 år.

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-26

Referensnummer:   3511

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Malin Sjöbacka
Rekryteringskonsult
016-710 31 48

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.