jobb just nu!

Enhetschef Kost & Städservice

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett spännande och kreativt jobb inom en verksamhet som utvecklas snabbt.
Som enhetschef har du ekonomi-, personal- arbetsmiljö- och verksamhetsansvar i ett geografiskt område.

Verksamheten är intäktsfinansierad detta innebär att enhetschefen driver den affärsmässiga utvecklingen av kostverksamheten i relation till beställaren. I dina arbetsuppgifter ingår verksamhetsdrift med fokus på kvalitet och effektivitet. Du arbetar även med personalutveckling, effektiv resursförsörjning och arbetsmiljö. Samverkan med såväl interna som externa aktörer är en del av det dagliga arbetet.
Vi söker dig som brinner för både mat och service och som vill påverka utvecklingen av kommunens restauranger.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kostekonomutbildning eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet med ansvar för verksamhet, ekonomi och personal.

I verksamheten arbetar vi med kostdataprogramet Mashie, det är en fördel om du arbetat med detta eller annat kostdataprogram. Du bör ha goda kunskaper om ekonomi, vara väl insatt i och följa de riktlinjer samt lagar som gäller egenkontroll, hygien, näring och livsmedel. Ditt ledarskap kännetecknas av sammarbetsförmåga, handlingskraft, tydlighet och helhetsyn. Du arbetar målorienterat för att leda och motivera dina medarbetare till att nå goda resultat på kort såväl som på lång sikt. Du lägger stor vikt vid god kvalité och god produktivitet. Att du har goda datakunskaper, lätt att uttrycka dig i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-09-01

Referensnummer:   2017-08-04

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Agneta Elovsson
Verksamhetschef Kost- och Städservice
0725-224888

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0346-88 60 00

Övrigt

Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag.

All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Läs mer: Läs mer om oss på kommunens hemsida.