jobb just nu!

Kommunikatör

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Konsult och uppdrag är Eskilstuna kommuns serviceorganisation. Vi skapar värde för verksamheterna i kommunkoncernen genom att erbjuda effektiva och tydliga tjänster. Vårt mål är att våra kunder betraktar Konsult och uppdrag som en kompetent, modern och affärsmässig partner.

Kommunikationsenheten har som uppdrag att utveckla och samordna kommunens kommunikationskanaler, som eskilstuna.se, intranätet och sociala medier. Enheten deltar i och driver även olika projekt och arrangemang samt utför grafiska produktioner. Vi arbetar i stadshuset i centrala Eskilstuna, endast en kort promenad från buss- och tågstation.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med att planera och genomföra interna och externa kommunikationsinsatser? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi söker nu en ny medarbetare till en visstidsanställning som pågår fram till sista december 2017. Arbetet innebär i första hand att arbeta med innehållet på vårt intranät, men också att producera informationsmaterial, pressmeddelanden och marknadsföra kommunens strategiska satsningar.
Du har dessutom ofta rollen som uppdragsledare eller deltar i olika projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation, marknadskommunikation, journalistik eller en annan utbildning eller gedigen erfarenhet inom området som vi bedömer som likvärdigt.

Du som söker bör ha minst två års arbetslivserfarenhet inom kommunikationsområdet. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kundkontakter och har erfarenhet av intern kommunikation. Du bör vara en van skribent. Du ska ha erfarenhet av arbete i något webbpubliceringsverktyg, gärna Sharepoint. Det är positivt om du har arbetat med foto eller film.
Dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång och för att lyckas i rollen krävs bland annat att du är en flexibel och utåtriktad person. Eftersom ditt jobb omfattar många kontaktytor vill vi att du lyssnar in behov, inger förtroende och skapar goda relationer. Du är en organiserad och strukturerad person med god förmåga att planera ditt arbete enligt tidplaner. Utöver detta ser vi gärna att du är initiativrik och drivande, samt kan leverera resultat enligt högt ställda kundförväntningar. Det är också en fördel om du har en helhetssyn och har lätt för att se samband och förutse konsekvenser.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Till och med 2017-12-31 Tillträde snarast efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-26

Referensnummer:   3464

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Peter Skantz
Rekryteringskonsult
016-710 10 65

Eva Andersson
Enhetschef
016-7105351

eva.andersson18@eskilstuna.se

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.