jobb just nu!

Vi söker sjuksköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

HSR-enheten i Malung-Sälens kommun ansvarar för hälso- och sjukvård inom Socialförvaltningens verksamhetsområde.
HSR-ansvaret avser hemsjukvård, särskilda boenden och LSS.

Just nu söker vi två sjuksköterskor till särskilt boende för arbete inom HSR-enheten. Arbetet sker vardagar, kvällar och helger men möjlighet att arbeta på någon av våra kommande nattjänster finns eventuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyutexaminerad legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet.

Du skall vara trygg i din roll som sjuksköterska och ha förmåga att arbeta självständigt i din profession. För oss är det viktigt att du kan vara tydlig i ditt sätt att uttrycka dig och samtidigt ödmjuk i din roll.

Datavana samt B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. All journalhantering sker i verksamhetssystemet Treserva.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A770530 - Kopia (5)

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

I rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun beslutat vilka rekryteringsvägar som ska användas. Vi frånsäger oss därför all kontakt med säljare gällande annonsering, bemanning eller liknande.