jobb just nu!

Kock/Kokerska vikariat 100%

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

En av matpolens kokerskor skall vara föräldraledig och vi letar nu efter Dig som har ett brinnande intresse för arbete med mat.

Arbetsbeskrivning

Allehanda arbetsuppgifter i storhushåll såsom planering, matlagning allergikost samt normalkost, sallads- och grönsaksberedning, diskning, daglig städning, samt service till våra gäster. Eftersom arbetet innebär teamwork vill vi att Du är en lagspelare som är flexibel, stresstålig, serviceinriktad, , har god samarbetsförmåga, men även kan arbeta självständigt då det också krävs. Du ska även ha god planeringsförmåga då tjänsten till stor del innehåller tillagning av specialkost.

Kvalifikationer

Grundläggande krav är hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå och utbildning inom specialkost och livsmedelshygien, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbete i kök eller restaurang är ett krav. Erfarenhet av arbete i storkök är meriterande.

Övrigt:

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-12-27

Tidsbegränsad till: 2019-08-01

2017-12-27 – 2019-08-01 eller efter överenskommelse. /vikariat
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-12-07

Referensnummer:   93/2017

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Jokkmokks kommun tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Eleonor Snell
Arbetsledare Matpolen
0971-171 47

elenor.snell@jokkmokk.se
Ansökan sker via www.offentligajobb.seFacklig företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens växel

0971-17 000

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
Ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk samt angivande av aktuellt referensnummer skall ha inkommit senast 2017-12-07