jobb just nu!

Undersköterskor till Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Arbetsbeskrivning

Inom Socialförvaltningen ingår särskilda boenden, hemvård, socialtjänst och LSS/socialpsykiatri med sammanlagt ca 230 medarbetare.

Att arbeta som undersköterska inom kommunen är ett självständigt, ansvarsfullt och varierande arbete. Hos oss har du goda påverkansmöjligheter i förändrings-och förbättringsarbetet. Som undersköterska får du en betydande roll för våra brukare. Man är verksam hos brukarna i deras eget hem och på våra särskilda boenden och lär känna dem och deras anhöriga väl vilket ger en god kontinuitet.

Inom vår verksamhet erbjuder vi också möjlighet att en gång per år få sin önskade sysselsättningsgrad, och som anställd får du även en friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år.

Du kommer att arbeta med omvårdnadsinsatser av olika slag utifrån ett rehabiliterande arbetssätt och efter brukarens individuella behov enligt SoL och HSL. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att, utifrån biståndsbeslut, planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete.
Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas.

Vi söker nu:
• 3 undersköterskor för nattjänstgöring på särskilt boende, Oxelgården
• ett antal undersköterskor till hemtjänsten och till särskilt boende, Linden

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är utbildad undersköterska
- har datorvana. Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i Procapita.
- har en god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift
- har B-körkort och körvana. För nattjänstgöring är körkort inte ett krav, men meriterande.

Du har ett genuint intresse, empati, och känsla för omsorg om människor. Du visar din arbetsglädje och har ett professionellt bemötande gentemot brukare, anhöriga och kollegor. För rollen krävs att du är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du har en god förmåga att samarbeta, är ansvarstagande och självständig och är öppen för idéer och har förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde enligt överenskommelse.
64-100 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-31

Referensnummer:   A720302

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   7

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktpersoner
Anna-Karin Gruffman-Arne
Enhetschef Hemtjänst/HSL
0585-487 85

Henrik Westerling
Enhetschef Linden/HSL
0585-489 43

Facklig företrädare
Fackliga organisationer
Nås via växeln
0585-487 00

information.lekeberg@lekeberg.se

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.