jobb just nu!

Lärare i programmering/webbserverprogrammering till Alléskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sydnärkes utbildningsförbund bedriver gymnasieutbildning vid Alléskolan och vuxenutbildning vid Allévux i Hallsberg. Förbundets målsättning är att dess utbildningar ska vara de självklara valen för regionens ungdomar, vuxna och arbetsgivare.

Vi arbetar aktivt med att erbjuda en bra studie och arbetsmiljö till våra elever och medarbetare. Under de senaste åren har vi investerat i nya byggnader och renoverat stora delar av skolan och kan erbjuda toppmoderna och stimulerande studiemiljöer. Sydnärkes utbildningsförbund erbjuder en arbetsplats där vi värderar öppen kommunikation mellan medarbetare och ledning. Vi har snabba beslutsvägar, där möjligheterna är stora att vara delaktig och påverka beslut inom organisationen.

Vill du vara med och utveckla verksamheten och bidra till vår vision att vi ska vara Örebro läns mest attraktiva arbetsplats?

Arbetsuppgifter

Är du behörig lärare i programmering/webbserverprogrammering och söker nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla utbildningen på en framgångsrik och växande gymnasieskola? Då kan tjänsten som lärare i programmering/webbserverprogrammering på Alléskolan vara någonting för dig.

Vi söker dig som vill komplettera vårt team på Teknikprogrammet med just dina kunskaper och din kompetens, i strävan efter att ge eleverna den bästa utbildningen inom branschen! Vi erbjuder dig ett stimulerande och givande arbete
där du med dina erfarenheter och kompetens ges förutsättningar att bedriva undervisning på ett pedagogiskt och framgångsrikt sätt.

Du kommer att undervisa i programmering/webbserverprogrammering men det kan även bli aktuellt med undervisning i andra ämnen inom Teknikprogrammet så som dator/nätverksteknik, webbutveckling och digitalt skapande. Förutom att undervisa så kommer du även att vara mentor för en klass.

Du kommer att ingå i teknikarbetslaget tillsammans med andra lärare.

Kvalifikationer

Du har:

• lärarlegitimation i programmering/webbserverprogrammering , dator/nätverksteknik, webbutveckling samt digitalt skapande

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av undervisning på gymnasienivå.

Personliga egenskaper:

• du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra
• du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga
• du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt
• du är strukturerad, flexibel och har ett positivt och professionellt förhållningssätt i mötet med andra människor

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde augusti 2018

Ansökan

Referensnummer:   41/2017

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.