jobb just nu!

Vi söker vikarierande biståndshandläggare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsbeskrivning

Inför sommaren söker vi just nu biståndshandläggare för vikariat under ordinarie medarbetares semester.

Som biståndshandläggare arbetar du med utredning, beslut samt uppföljning av insatser för äldre och funktionshindrade enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) samt Socialtjänstlagen (SOL). Du kommer arbeta som en viktig länk mellan våra invånare som har behov av hjälp samt stöd i vardagen och vår övriga Socialförvaltning då du verkställer politiska beslut och kommunicerar våra uppdrag.

Du kommer arbeta enskilt i många ärenden men har goda möjligheter att få stöttning från dina närmaste medarbetare i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som läser till eller har högskoleexamen från socionomprogrammet eller liknande. Om du har tidigare erfarenhet av utredningsarbete ser vi det som meriterande.

Du måste ha körkort då resor med bil som enda transportmedel är vanligt förekommande.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Introduktion sker innan semesterperioderna börjar i juni.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   A661650

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Pär Olsson
Tf Vård- och omsorgschef
0280-186 60

per.olsson@malung-salen.se

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.

Vi rekryterar löpande så inkom gärna med din ansökan snarast.