jobb just nu!

Förskollärare, Skogstorps förskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass.

Arbetsbeskrivning

Skogstorps förskola flyttade för tre år sedan in i nya, fräscha lokaler. Skogstorps förskola är en förskola där miljön är inspirerande och föränderlig. Genom att arbeta i projekt utforskar vi omvärlden tillsammans med barnen. I vår verksamhet använder vi pedagogisk dokumentation som ett verktyg att synliggöra barns lärande. Förskolan består i nuläget av fyra avdelningar varav två avdelningar är för de äldre barnen.

Vi söker dig - förskollärare, pedagog med estetiska kunskaper, pedagogista, ateljerista som vill arbeta på en Förskola i vår tid! i Falkenbergs kommun.

Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. I utvecklingsarbetet ser du vikten av barns lärandemiljö ute och inne,
kreativa uttryck samt användandet av pedagogisk dokumentation som arbetsverktyg för det systematiska kvalitetsarbetet.

Vi söker dig som har en vilja, ett engagemang och tar ett ansvar för att planera, genomföra, dokumentera samt utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga i arbetslaget.

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation alt förskollärarexamen.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-17

Referensnummer:   Fsk 17/18-38

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Ola Persson
Förskolechef
0346-88 51 91

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter

0346-88 60 00

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att ordinarie befattningshavare erhåller annan tjänst och att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.