jobb just nu!

Vi söker en vikarierande kultursekreterare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Du arbetar med allmänkultur i kommunen och som kultursekreterare kommer du bland annat arbeta med vår konstsamling och offentlig utsmyckning. Du samordnar biblioteksenhetens program- och utställningsverksamhet för både barn och vuxna. Du samarbetar med de olika kulturinstitutionerna i länet för att nå ut med kultur till allmänheten tillsammans med föreningar, studieförbund och organisationer. Du samordnar enhetens marknadsföring.
Tjänsten omfattar 50% men det finns eventuellt möjlighet att utöka sin tid genom att gå in som vikarie vid behov på biblioteket.

Kvalifikationer

Vi söker en person med relevant utbildning inom arbetsområdet. Erfarenheter som vi ser som meriterande är i första hand tidigare arbete inom kulturområdet med inriktning på konst- och programverksamhet samt i viss mån även kulturhistoria och kulturmiljö. Vana att driva projekt inom nämnda områden samt tidigare arbete i politiskt styrd organisation är också meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Vikariat under 6 månader från startdatum.
50%, med möjlighet till utökning
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A772543

Gör ansökan

Övrigt

I rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun beslutat vilka rekryteringsvägar som ska användas. Vi frånsäger oss därför all kontakt med säljare gällande annonsering, bemanning eller liknande.