jobb just nu!

Blomsterbäcksskolan söker lärare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsbeskrivning

Blomsterbäcksskolan är en F-5 skola med grundsärskola 1-5 samt inriktning träningsskola 1-9. På skolan finns tre fritidshemsavdelningar.
Skolans motto är "Trygghet och trivsel för alla".

Skolan ligger i det natursköna Malung i västra Dalarna. En skola med ca 175 elever och integrerat fritidshem. Skolan är belägen i centrala Malung.

Just nu söker vi en lärare att stärka upp vårt team med inför höstterminens start. En idrottslärare (100%) med tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig grundskollärare i idrott. Erfarenhet är inget krav men vi ser det som meriterande.

För oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, öppen och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter ett gott bemötande mot elever och dina kollegor.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-14

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-31

Referensnummer:   A671201

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Kaan Abrahamsson

Övrigt

Tjänsterna omfattas av registerkontroll.