jobb just nu!

Receptionist på deltid. Eskilstuna Stadsmuseum

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Kultur- och fritidsverksamheten i Eskilstuna är bred och mångsidig. Det övergripande långsiktiga målet för kultur- och fritidsnämndens verksamheter är att alla erbjuds ta del. Här erbjuds kultur, berikande fritid, bildning och upplevelser. Här finns också ansvaret att samla, vårda och visa kulturarvet.

Eskilstuna stadsmuseum kännetecknas av en mångfacetterad historiesyn, som inkluderar både framgångar och misslyckanden och strävar efter att fylla luckorna efter dem som ännu inte finns med i historieskrivningen. En historieevolution som verkar för att Eskilstunas historia ska vara till för alla och spegla Eskilstunas invånare.

För mer information om Eskilstuna stadsmuseum:
http://www.eskilstuna.se/sv/Uppleva-och-gora/Museer-och-konst/Eskilstuna-stadsmuseum/

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att möta människor, söker du ett varierande arbete och har ett intresse/kunskap för Eskilstunas historia? Då kan denna tjänst vara något för dig!
Nu söker vi dig som vill jobba deltid eller på timmar.

I rollen är du ansiktet utåt och tar emot museets besökare. Din uppgift är att få besökare att känna sig välkomna och väntade oavsett om det är ett fysiskt besök eller telefonsamtal. Förutom besökskontakt ingår även förberedelser inför vernissage- och program, inhämta och informera om händelser på museerna och dess omgivning, samt att hålla rent och snyggt i lokalerna. Andra uppgifter är kassahantering och bankning och viss statistik. Även café och butiksservice ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning men inget krav. Har du en utbildning inom turism är det meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av någon form av serviceyrke. Har du arbetat inom turism eller med arbete i reception är det starkt meriterande. Det är starkt meriterande om du har kunskap och intresse för Eskilstunas historia.
Du som söker ska ha god IT-vana och du kan göra dig förstådd på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är utåtriktad och har förmåga att möta upp museets besökare på bästa sätt. Att ge god service med fokus på besökarna faller dig naturligt. Samtidigt är det viktigt att du är lösningsorienterad i ditt arbete, är driven och trivs med ordning och reda. Du har förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete med god framförhållning. Du har hög arbetsmoral och tar stort ansvar för det du tar dig an. Då en stor andel av våra besökare är barn så är det viktigt att du även kan ge god service till dem.
Det är meriterande om du även kan någon av språken Finska, Arabiska och Tigrinja.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde:   2017-03-15

Tillträde efter överenskommelse
Det är flera tjänster både deltid och timanställning

Ansökan

Ansök senast:   2017-03-01

Referensnummer:   3509

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2
1st tillsvidare deltid 30-40% samt 1st timanställning

Kontakt

Kontaktperson
Robert Ragnebrandt
Rekryteringskonsult
016-710 24 85

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.